Herstel per ongeluk gesloten tabbladen in Firefox

Posted By Erwin |


Heb je wel eens onbedoeld een tabblad in Firefox gesloten? En had je geen idee meer hoe je die kon heropenen?

Dat kan met de volgende sneltoetscombinaties:

Voor Windows: Ctrl+Shift+t / Mac Cmd+Shift+t

Je kunt ook in ‘Geschiedenis’ onderin het dropdown menu al je gesloten tabbladen vinden trouwens. Vanaf Firefox versie 3.5 komt daar de functie ‘herstel gesloten venster‘ bij! Briljant!

Ik weet niet hoe dat met jullie zit, maar ik heb regelmatig tig tabbladen open en 2 of meer vensters open. Twee naast elkaar en één geminimaliseerd bijvoorbeeld. Erg handig als je iets aan het researchen bent.

Daarom heb ik ook zo’n hekel aan websites die automatisch muziek afspelen bij opening. Moet je al je tabbladen en vensters af om te kijken welke de boosdoener is. Maar dat is weer een andere frustratie.

Om terug te komen op het browservenster en tabbladen verhaal, het gebeurt me vaker dan me lief is dat ik iets per ongeluk weg klikte. En dan ben je dus de pineut, want een venster was niet meer terug te vinden.

Volgens Lifehacker.com is de update ergens deze week te verwachten.